Over onze band

Eric Boorsma, Marc Boorsma en Wim de Hoop
Eric Boorsma, Marc Boorsma en Wim de Hoop

De jarenlange wens om Gods Liefde op laagdrempelige manier bekend te maken aan mensen door middel van muziek is in 2014 gerealiseerd. Eric en Wim traden eerst op als 'zangduo broers' onder de naam Double Brothers; Broers in Geestelijke lijn èn in bloedlijn.

Sinds 2017 is Marc, de zoon en oomzegger, toegevoegd en mogen we nu driestemmig liederen ter gehore brengen.

Eric heeft een lange geschiedenis van muzikaliteit in het componeren van muziek en het uitvoeren middels zang, gitaar, percussie en toetsen. Eric stak zijn jongere broer Wim aan.
De meerstemmige samenzang van Eric en Wim en het passend gitaarspel was in het prille begin ontdekt en ontwikkelde zich steeds verder. Eric en Wim zijn jarenlang actief geweest in  (praise)bands van de plaatselijke kerk. Op een gegeven moment is gehoor gegeven aan de passie die al lang bestaat; namelijk God dienen als zangduo. Die passie heeft Eric ook doorgegeven aan zijn zoon Marc die met zijn warme leadvoice een perfecte match is en nu een harmonieuse blending van driestemmige klank te horen is onder begeleiding van twee semi-akoestische gitaren. 
Een samenstelling die ons goed bevalt; namelijk in een bescheiden jasje de grootste boodschap vertellen middels muziek over het verlossingswerk van Jezus Christus.